Vårt koncept är beprövat och genomarbetat.

För Hyresvärdar

Ett vinnande koncept

Under de senaste åren har livsmedelsindustrin ökat väldigt mycket. Bara i Sverige har konsumtionen av ost ökat nästan 40% sedan 1995. Människor börjar mer och mer värdesätta kvalitet i vad som konsumeras. I Sverige finns ingen rikstäckande Ost och delikatess-kedja vilket ger fina framtidsutsikter. Vårt koncept är beprövat och genomarbetat. Vi kan därför erbjuda våra franchisetagare ett spännande koncept med mycket uppskattat utbud. 

En smakupplevelse utöver det vanliga

Bengtsons Ost är ett koncept där huvudsortimentet består av ostar och delikatesser från Europas alla hörn. Vi har även allt från chokladpraliner till gåslever. Som komplement erbjuds också enklare lunchalternativ i form av varma mackor och ost och charktallrikar. Våra noga utvalda och handplockade produkter är det som bidrar till att skapa en smakupplevelse i världsklass. 

Age is not important unless you’re a cheese

Enheter

Enheterna kan variera i storlek och utseende beroende på det geografiska läget och lokal. En Bengtsons Ost enhet bör vara mellan 30-80 kvadratmeter. Enheterna varierar mellan Ö-enheter och butiksenheter den gemensamma nämnaren är och att alla enheterna ska ligga i ett bra flödesläge. Varje enhet har också ett tillhörande kylrum på mellan 10-30 kvadratmeter som antingen ligger i lokalen eller på annan anslutande plats.  

Vi på Bengtsons Ost försöker alltid erbjuda våra
kunder ett så brett sortiment som möjligt.